Blaastechniek

Eén van de specialismes van Pepels is blaastechniek

Met onze zuig- en blaastechniek wordt graafschade van graafmachines teruggedrongen. Dat kan in veel gevallen erg goed van pas komen! Zo kan onze blaastechniek bijvoorbeeld worden gebruikt bij het opgraven van moeilijk bereikbare objecten. Denk hierbij aan rioleringen die zijn ingegraven onder complexe infrastructuur. Ook voor de toenemende veiligheidseisen met betrekking tot het vrijmaken van objecten is onze zuig- en blaastechniek een veelbelovende oplossing. Voor iedere opdracht kan een passende techniek worden gebruikt, waardoor er veiliger kan worden gewerkt.

Wilt u meer weten over onze blaastechniek? Lees dan gauw verder! Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze ervaren medewerkers helpen u graag.

Werkwijze blaastechniek

Onze blaaswagens maken het mogelijk om snel en eenvoudig grondstoffen op een plek naar wens te blazen. Bij grondstoffen kunt u denken aan onder andere zand, schelpen, korrels, dakgrind, etc. Gaat u bijvoorbeeld een nieuwe oprit leggen en wilt u uw tuin hierdoor opgehoogd hebben? Of geeft u om duurzaamheid en wilt u de kruipruimte vullen met isolatie?

Met onze blaastechniek kunnen we dit voor elkaar krijgen. Het grote voordeel is dat onze speciale wagens moeiteloos alle plekken kunnen bereiken. Dus ook als het in eerste instantie lastig lijkt om de plek te bereiken, zoals een kruipruimte, dan is dat voor ons geen probleem. Onze blaastechniek maakt het dus mogelijk om op een doelgerichte manier bepaalde plekken op te vullen of op te hogen. Uiteraard bespreken we graag samen uw wensen zodat we met de perfecte oplossing kunnen komen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en denken dan ook graag met u mee.

Verschil zuig- en blaastechniek

Liggen er nog oude bouw- of grondstoffen op het oppervlakte? Dan kunnen we deze met onze zuigtechniek verwijderen. Het grote verschil tussen onze zuig- en blaastechniek is dat met het zuigen grondstoffen kunnen worden verwijderd, terwijl met het blazen de grondstoffen juist op het oppervlakte worden toegevoegd. Natuurlijk kunnen wij ook een combinatie van deze twee technieken toe passen. We maken dan eerst de oppervlakte schoon met onze zuigtechniek en vullen deze vervolgens op met de gewenste grondstoffen middels de blaastechniek. Uiteraard zorgen wij er altijd voor dat we onze werkplek weer schoon opleveren. Dat hoort standaard bij onze service.

infra bedrijf

Voor iedere uitdaging een oplossing

Bij Pepels kunnen we u naast onze zuig- en blaastechniek ook helpen met diverse andere uitdagingen op het gebied van grondwerk, transport en machineverhuur. Al tientallen jaren zijn wij een begrip in de industriële sector van Zuid- en Midden-Limburg en daar zijn wij trots op. Wij leveren ons totaalpakket van diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Hierbij vinden we het belangrijk dat onze klanten geen omkijken meer hebben naar de werkzaamheden. Wij nemen alles uit handen!

Ons ervaren en gedreven team beschikt over de nodige expertise en is enthousiast om zich in te zetten voor onze klanten. Bent u benieuwd wat Pepels voor u kan betekenen? Of wilt u gewoon even kennis maken? Kom gerust eens langs bij onze vestiging in Urmond of neem telefonisch contact met ons op. We bespreken graag samen de mogelijkheden. De koffie staat klaar!