Machineverhuur

Machineverhuur

Bij Pepels kunt u allerlei soorten graafmachines huren, inclusief professionele bediening:

  • Minigraver (1 t/m 5 ton)
  • Midigraver (6 t/m 10 ton)
  • Mobiele graafmachine (12 t/m 18 ton)
  • Rupsgraafmachine (14 t/m 30 ton)

Alle machines en gereedschappen binnen onze vloot zijn voorzien van de benodigde uitrusting, zoals draai- en kantelstukken, palletvorken en verschillende maten graafbakken. Door ons brede assortiment hebben we voor iedere klus een geschikte graafmachine. Onze machines voor de machineverhuur worden jaarlijks gekeurd en zijn voorzien van de juiste papieren. Ze voldoen daarbij aan de eisen om te mogen werken in de petrochemie. De motoren van onze machines voldoen aan de nieuwste milieueisen, namelijk stage IV en V. Transport van onze graafmachines wordt verzorgd door onze transportafdeling. Zo garanderen wij een veilige en betrouwbare graafmachine.

Extra’s bij onze machineverhuur

Binnen het grote aanbod van onze verhuur machines zit er altijd wel een geschikte machine bij waarmee u een bepaalde klus kunt klaren. Uiteraard denken we graag met u mee en voorzien we u van persoonlijk advies op maat. Bent u op zoek naar aanvullende informatie over onze machineverhuur? Hieronder leest u de extra’s:

  • Onze machines zijn geschikt voor het werken in vervuilde grond. Er zijn namelijk overdrukunits beschikbaar. Het personeel wordt daarvoor uiteraard ook jaarlijks medisch gekeurd.
  • De machines zijn ook te huur met een grondwerker, inclusief klein gereedschap.
  • Wij verhuren ook een groot assortiment aan materialen en klein gereedschap.
Transport vrachtwagen met rupsgraafmachine

Let op!

Wij verhuren geen graafmachines zonder machinisten.

Voor vragen en prijsinformatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

12-tons mobiele graafmachine
9 tons rupsgraafmachine
6-tons rupsgraafmachine
2,8-tons rups minigraver
1-tons rups minigraver