Over ons

Over ons

Pepels B.V. werd in 1977 opgericht door J.H. Pepels. Toentertijd bestonden de kernactiviteiten uit machineverhuur en straatwerk. In het bestaan van ruim veertig jaar, met ondertussen de overname van de tweede generatie (P. Pepels), is ons bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio, als het gaat om grondwerk, transport en machineverhuur. Bovendien hebben wij onze activiteiten in 2007 uitgebreid met zuigtechniek in grondwerk, die ervoor zorgt dat wij uitblinken in de industriële sector van Zuid- en Midden-Limburg.

Dankzij het totaalpakket aan diensten dat wij aanbieden, hoeven onze klanten, zakelijk of particulier, geen omkijken te hebben naar de werkzaamheden. Ons team bestaat uit tien professionele, vakbekwame en enthousiaste medewerkers, die u altijd met de benodigde expertise én een glimlach aan het werk zult zien. Ondanks onze reeds gevestigde positie, zullen we ook in de toekomst blijven verbeteren om u te voorzien van de beste kwaliteit aan producten en diensten.

Zuigwagens zand weg zuigen

Grondzuigtechniek

De grondzuigtechniek biedt een grote uitkomst voor het veilig, schadeloos en nauwkeurig graven in verschillende situaties. Bent u op zoek naar een bedrijf dat kan helpen met het uitvoeren van grondzuigen? Dan bent u bij Pepels aan het juiste adres.

Bekijk dienst

Infra

Vanuit ons aannemingsbedrijf realiseren wij diensten met betrekking tot grond-, weg en waterbouw voor alle klanten: overheden, bedrijven en particulieren. Met onze infra-oplossingen helpen we dus zowel bedrijf als particulier. Benieuwd naar onze diensten? Lees dan snel verder!

Bekijk dienst

Transport

Pepels B.V. staat ook voor u klaar op het gebied van transport. Wij voeren namelijk diverse transportwerkzaamheden uit met een containerwagen of trekker-oplegger. Hiermee transporteren we zowel onze eigen materialen, als materialen voor derden.

Bekijk dienst