Infra

Infra

Vanuit ons aannemingsbedrijf realiseren wij diensten met betrekking tot grond-, weg en waterbouw voor alle klanten: overheden, bedrijven en particulieren. Met onze infra-oplossingen helpen we dus zowel bedrijf als particulier. Benieuwd naar onze diensten? Lees dan snel verder!

Op een professionele manier realiseren we grondwerk voor zowel onder- als bovengrondse infrastructuur. Met ons kundige personeel, dat beschikt over de nodige expertise, en een uitgebreid machinepark voeren wij deze grondwerken in eigen beheer uit van A tot Z.

U kunt bij ons GGW bedrijf terecht voor onder andere:

 • Reparatie, onderhoud of vernieuwen van buitenrioleringen
 • Ondergrondse kabelwerken
 • Plaatsen lichtmasten en slagbomen
 • Bestrating en sierbestrating
 • Bouwputten uitgraven
 • Containerverhuur
infra bedrijf infra bedrijven

Rioleringswerkzaamheden

Bij ons kunt u terecht voor het aanleggen of renoveren van kunststoffen buitenrioleringen tot een diameter van DN 400. Met onze vakkundige medewerkers, eigen graafmachines en grondzuigmachines kunnen wij rioleringswerkzaamheden zelfstandig van A tot Z uitvoeren.

gww bedrijven
gww bedrijf

Ondergrondse kabelwerken en plaatsen van lichtmasten en slagbomen

Nieuwe laadpaal of buitenverlichting plaatsen? Wij kunnen dat voor u verzorgen.

Wij hebben veel ervaring in het plaatsen van laadpalen, straatverlichting en toegangsregelinstallaties voor zowel particuliere als ook zakelijke klanten.

Wij graven/zuigen zelf de sleuven, plaatsen de kabels, masten of laadpalen waarna een elektromonteur alleen nog de aansluitingen hoeft te verrichten. Het verdichten van de sleuven en bestrating wordt na afloop gedaan door onze stratenmakers. Met andere woorden, wederom van A tot Z ontzorgd!!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

infra bedrijven gww bedrijven infra bedrijf gww bedrijf

Bestrating en sierbestrating

Met onze vakbekwame stratenmakers kunnen wij ook uw bestratingen en sierbestratingen aanpakken. Wij beschikken over diverse hulpmiddelen zoals zuignap en klemmen voor het handmatig en machinaal leggen van verschillende bestratingen zoals betonklinkers en keramische tegels tot afmetingen van 1×1 meter.

Of het nu over 10m2 of 1000m2 gaat wij pakken het aan en ontzorgen u van begin tot eind.

Offerte op maat? Bel snel voor een afspraak zodat wij langs kunnen komen voor een offerte op maat.

Bouwput uitgraven

Gaat u een nieuwbouwwoning bouwen maar hebt u nog geen partner voor het graafwerk?

Wij kunnen u daarmee helpen. Met ons vakbekwame personeel en professioneel gereedschap zoals graafmachines en vrachtwagens kunnen wij ook grotere grondwerken tot 1000m3 aan. Wij kunnen uw bouwput uitgraven met behulp van laserapparatuur en de grond bemonsteren en aansluitend afvoeren naar een verwerker.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

infra bedrijven

Containerverhuur

Verbouwing in de woning of tuin? Dat gaat vaak gepaard met vrijkomend afval.

Voor dit afval kunt u bij ons een 10, 12 of 20m3 container huren. Wij bezorgen deze containers voor u op locatie en halen deze na afloop weer op en brengen de afvalstroom naar een erkend verwerker. Wij rekenen onze afvalcontainers af op basis van daadwerkelijk afgevoerde hoeveelheden. Dus geen hoog bedrag voor een half volle container! De containers worden na afloop gewogen en u betaalt dan per ton afgevoerd product.

Voor deze afvalstoffen kunt u bij ons een container huren:

 • Puin (zand en steenachtig puin)
 • Grond (met en zonder PFAS-analyse)
 • Hout
 • Bouw en sloopafval recyclebaar
 • Bouw en sloopafval niet recyclebaar
 • Groenafval (takken en snoeiafval)
 • Groenafval (boomstronken)

 

Vraag graag vrijblijvend een offerte aan voor de transport- en stortprijzen.

Infra / GWW bedrijf Pepels B.V.

Op zoek naar infra-oplossingen voor uw bedrijf? Als GWW bedrijf is dit één van onze expertises. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor zuig- en blaastechniek, transport en machineverhuur.

Dankzij ons totaalpakket aan diensten hebt u geen omkijken meer naar de werkzaamheden. Wij garanderen een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze machines. Deze worden dan ook ieder jaar gekeurd en voldoen altijd aan de actuele wet- en regelgeving op het gebied van veiligheidseisen.

Daarnaast zijn al onze medewerkers professioneel, beschikken ze uiteraard over de juiste certificaten én zetten ze zich altijd in met een glimlach. Als GGW bedrijf blijven we ontwikkelen en innoveren om de beste infra-oplossingen voor uw bedrijf te bieden en daarnaast staan we bij nog veel meer zaken binnen de industriële sector voor u klaar natuurlijk.