Transport

Pepels Transport

Transport

Pepels B.V. staat ook voor u klaar op het gebied van transport. Wij voeren namelijk diverse transportwerkzaamheden uit met een containerwagen of trekker-oplegger. Hiermee transporteren we zowel onze eigen materialen, als materialen voor derden. U kunt bij onze service denken aan de volgende soorten transport:

  • Transport van zand, grind en andere bouwstoffen
  • Transport van machines en andere materialen
  • Transport van diverse maten open en gesloten containers, inclusief verhuur

 

Wij garanderen een veilig en betrouwbaar transport van uw goederen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over transportmogelijkheden. Onze ervaren medewerkers helpen graag met het vinden van een geschikte oplossing voor uw vraagstuk.

Transport en hijswerk

Voor een combinatie van transport en hijswerk hebben wij een vrachtauto met een autolaadkraan (24 t/meter). Voor deze autolaadkraan zijn ook diverse extra uitrustingsstukken beschikbaar, zoals een hydraulische grondboor, stenenklem, rijplaatklem en verschillende maten knijpbakken. Onze autolaadkraan voor transport wordt uiteraard ieder jaar gekeurd. Zo kunnen wij een veilige en betrouwbare autolaadkraan garanderen!

Pepels Transport

Voorraad van bouwstoffen

Naast het transport van bouwstoffen, biedt Pepels B.V. ook de verkoop van bouwstoffen aan. U vindt bij ons dus een groot aanbod aan verschillende bouwstoffen. Op ons ruime terrein in Urmond hebben wij diverse bouwstoffen op voorraad. Deze bouwstoffen zijn beschikbaar voor afhaalklanten. Komt u binnenkort langs? We helpen u graag!